Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

Sherlock Holmes

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Sherlock Holmes on Wed Jun 23, 2010 12:02 am

Najnovija dinamična adaptacija priče Artura Konana Dojla o najpoznatijem detektivu na svetu vodi Šerloka Holmsa i njegovog mudrog partnera Votsona kroz nove izazove. Njegove fizičke veštine jednako su opasne kao i njegova legendarna pamet. Ovaj put on se upušta u bitku uma i snage s neprijateljima koji predstavljaju pretnju za celu Englesku.

U ovoj akcionoj avanturi prepunoj misterije Robert Dauni Džunior i Džad Lo oživljavaju čuveni detektivski par, dok je Rejčel Mekadams u ulozi Ajrin Adler, jedine žene koja je ikada mogla da parira Holmsu.

U novom prikazu najpoznatijeg lika ser Artura Konana Dojla, Robert Dauni Džunior igra legendarnog detektiva Šerloka Holmsa, koji bez greške pronalazi istinu u središtu najkompleksnijih misterija. Uz pomoć dr Džona Votsona, svog vernog pomoćnika, čuveni detektiv je neprevaziđen u proganjanju kriminalaca, bilo da se oslanja na svoje jedinstvene moći zapažanja, izuzetnu veštinu dedukcije, ili na prostu snagu svojih pesnica. Džad Lo glumi Votsona, Holmsovog dugogodišnjeg kolegu, koji mu se pridružuje u onome što bi mogao biti njihov poslednji slučaj pre nego što doktor započne novi život kao oženjen čovek. Rejčel Mekadams je Ajrin Adler, zavodljiva i opasna žena, čiji burni odnos s detektivom postaje jedina zagonetka koju on ne može da reši. Mark Strong glumi lorda Blekvuda, kojeg intelekt, u kombinaciji s nemilosrdnom ambicijom, čini protivnikom vrednim poštovanja.


View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum