Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

It's Complicated

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 It's Complicated on Wed Jun 23, 2010 12:06 am

Džejn (Meril Strip) je majka troje odrasle dece, drži uspešnu pekaru i restoran u Santa Barbari i gaji – deset godina posle razvoda – srdačno prijateljstvo s bivšim mužem, advokatom Džejkom (Alek Boldvin). Ali kada se Džejn i Džejk nađu van grada zbog proslave diplome svog sina, stvari će početi da se komplikuju. Običan zajednički ručak pretvoriće se u nezamislivo – u aferu. Pošto je Džejk oženjen mnogo mlađom Agnes (Lejk Bel), Džejn će sada biti u poziciji druge žene.

Usred njihove obnovljene romanse naći će se Adam (Martin), arhitekta koji je unajmljen da preuredi Džejninu kuhinju. Pošto se i sam oporavlja od razvoda, Adam će početi da se zaljubljuje u Džejn, ali će uskoro shvatiti da je postao deo ljubavnog trougla. Da li bi Džejn i Džejk trebalo da nastave sa svojim životima, ili je zaista istina da je ljubav lepša kad se ponovi? To je... Komplikovano.

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum