Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

Avatar

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Avatar on Wed Jun 23, 2010 12:07 am

Radnja filma "Avatar" smeštena je u 22. vek, na malu planetu Pandora, koja je naseljena rasom Na’vi, ogromnim plavim humanoidima, miroljubivim dok ih neko ne napadne. Ljudi ne mogu da dišu na planeti Pandora pa su genetskim inženjeringom stvorili hibrid poznat kao avatar, ljudski duh u telu vanzemaljca. Džejk Suli, invalid i ratni veteran, dobrovoljno se prijavio da živi na planeti Pandori kao avatar. Zaljubljuje se u princezu Na’vi plemena i postaje deo sukoba između njihovog i našeg sveta.

Rad na ovom filmu Kameron je započeo pre 14 godina, kada mogućnosti za realizaciju njegove ideje još nisu ni postojale. Sada, na kraju produkcije koja je trajala četiri godine, "Avatar" pruža neverovatno i do sada nedoživljeno bioskopsko iskustvo u kome će se revolucionarna tehnologija stvorena da bi se napravio ovaj film utopiti u emocije likova i odvesti vas duboko u priču.

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum