Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

The Final Destination 4

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 The Final Destination 4 on Wed Jun 23, 2010 12:13 am

Na dan koji je trebalo da bude ispunjen zabavom na trkalištu Nik O’Benon (Bobi Kampo) doživljava užasno predskazanje u kojem bizaran niz događaja prouzrokuje višestruke sudare automobila, bacajući krhotine u plamenu na tribine, brutalno ubijajući njegove prijatelje i izazivajući rušenje gornje tribine na njega. Kada se osvesti iz ovog jezivog košmara, Nik se uspaniči i počne da ubeđuje svoju devojku Lori (Šantel van Santen) i njihove prijatelje, Dženet (Hejli Veb) i Hanta (Nik Zejno), da odu.

Proći će nekoliko sekundi pre nego što Nikova zastrašujuća vizija postane užasna stvarnost. Oni misle da su prevarili smrt i da su dobili novi život, ali, nažalost, za Nika i Lori to je samo početak. Dok se njegova predskazanja nastavljaju i preživeli počinju da ginu jedan po jedan – na sve groznije načine – Nik mora da otkrije kako da još jednom zauvek pobegne od smrti pre nego što i on dođe do svog poslednjeg odredišta.

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum