Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

Baywatch (Čuvari plaže)

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Baywatch (Čuvari plaže) on Wed Jun 23, 2010 12:14 am

Čuvari plaže (engl. Baywatch) je bila popularna američka tv serija tokom devedesetih godina. Radnja se dešava u Los Anđelesu i prati živote glavnih junaka spasilaca na plaži. Serija se prikazivala od 1989 do 2001 godine.
Jedan od tvoraca serije Gregori Dž. Bonan radio je kao spasilac na losanđeleskoj plaži i pokrenuo je tv projekat o spasiocima koji je kasnije prerastao u seriju. Serija je premijerno prikazana na NBS-ju (engl. NBC) 1989, ali je bila otkazana samo posle jedne sezone zbog visoke cene produkcije i male gledanosti. Međutim američki glumac Dejvid Haselhof je osetio da serija ipak ima potencijala da uspe. Godine 1991. investirao je svoj novac i to se i isplatilo. Serija je doživela veliki uspeh, naročito u inostranstvu. Iz popularnih „Čuvara“ nastali su: „Noćni čuvari plaže“ i film Čuvari plaže: „Havajsko venčanje“.

View user profile http://around-the-world.forumotion.net

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum