Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

Hannah Montana: The Movie

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Hannah Montana: The Movie Empty Hannah Montana: The Movie on Wed Jun 23, 2010 12:20 am

Majli Stjuart (Majli Sajrus) pokušava da napravi balans između školskih obaveza, prijatelja i svoje tajne ličnosti pop zvezde. Popularnost Hane Montane, koja je u usponu, preti da preuzme njen život, a ona će joj to možda i dopustiti. Zbog toga je otac (Bili Rej Sajrus) odvodi kući na selo, u Krauli Korners u Tenesiju, kako bi se malo vratila u realnost, što postaje okidač za avanturu prepunu zabave, humora i romanse kakvu ni Hana Montana nije mogla da zamisli.

ZANIMLJIVE ČINJENICE

Statisti su unajmljeni da igraju paparace u sceni u kojoj Hana Montana snima spot u Santa Moniki. U međuvremenu, pravi paparaci su pokušavali da uslikaju taj isti događaj.

Konj Sibiskit, koga u filmu jaše Lukas Til, isti je konj koji je igrao u istoimenom filmu.

Reditelj Piter Čelsom je 15 godina proveo kao glumac u "Kraljevskom Šekspirovom društvu".

Scena tuče oko cipela između Hane Montane i Tajre Benks snimljena je na dve lokacije. Spoljašnjost je snimana na veoma trendi Rodeo drajvu na Beverli Hilsu, a unutrašnjost je snimljena u robnoj kući u Tenesiju.

U sceni dobrotvornog koncerta Majli Stjuart (Majli Sajrus) izlazi na scenu i uči publiku plesnim koracima na numeru "Houdaun Troudaun"; hiphop/kantri numera kojoj je filmska ekipa dala nadimak "Majlina Makarena".

Hannah Montana: The Movie Hannah_montana_the_movie_ver2-711698

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum