Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

17 again

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 17 again on Wed Jun 23, 2010 12:27 am

Generacija 1989. Majk O’Donel (Zek Efron) je zvezda školskog košarkaškog terena sa skautom na tribinama i svetlom budućnošću nadohvat ruke. Ali, on odlučuje da sve to odbaci i život podeli sa svojom devojkom Skarlet i bebom za koju je upravo saznao da je očekuju.

Skoro 20 godina kasnije, Majkovi (Metju Peri) slavni dani su definitivno iza njega. Brak sa Skarlet (Lesli Men) se raspao, preskočen je prilikom unapređenja na poslu, njegova deca tinejdžeri misle da je gubitnik, a on je spao na druženje sa svojim najboljim drugom iz škole, štreberom koji je postao tehno-milijarder, Nedom (Tomas Lenon).

Ali, Majku se pruža druga šansa kada se nekim čudom vrati u sedamnaestu godinu života. Nažalost, on možda izgleda kao da ponovo ima 17 godina, ali njegov "matori" izgled uopšte nije omiljen u generaciji iz 2009. Pokušavajući da ponovo oživi svoje najbolje godine, Majk bi mogao da izgubi ono najbolje što mu se ikada dogodilo.

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum