Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

He's Just Not That Into You

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 He's Just Not That Into You on Wed Jun 23, 2010 12:34 am

Film je zasnovan na bestseleru Grega Berenta i Liz Tučilo iz ekipe autora serije "Seks i grad". Priča smeštena u Baltimor, sastavljena od isprepletanih radnji, bavi se izazovima iščitavanja ili grešaka u iščitavanju ljudskog ponašanja. Dženifer Koneli glumi ženu zaglavljenu u lošem braku s likom kojeg tumači Bredli Kuper. Za to vreme, Kevin Konoli je čovek koji juri ženu koja ima aferu sa Kuperom. Gudvinova je mlada žena opsednuta likom Kevina Konolija, koja pokušava da namesti slučajne susrete s njim samo da bi naletela na njegovog prijatelja, kojeg glumi Long i koji s njom počinje eksperiment tipa "Moja draga dama". Barimorova glumi ženu koja je večito zbunjena zbog izlazaka s momcima, sada više nego ikad, u kulturi koja je više opsednuta tehnologijom nego realnim kontaktom među ljudima.

To je film o grupi međusobno povezanih mladih ljudi iz Baltimora koji lutaju kroz svoje različite veze od plićaka zabavljanja do dubokih mutnih voda bračnog života, pokušavajući da protumače znake suprotnog pola i nadajući se da će biti izuzeci u pravilu koje nema izuzetaka.

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum