Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

Bride Wars

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Bride Wars on Wed Jun 23, 2010 12:47 am

Liv (Kejt Hadson) i Ema (En Hatavej) su najbolje prijateljice, koje su još u detinjstvu isplanirale svaki detalj svojih venčanja. Na vrhu njihove liste obaveznih stvari nalazi se ceremonija u omiljenoj njujorškoj destinaciji za venčanja - hotelu "Plaza". Sada, sa 26 godina, obe treba da se udaju; treba da ostvare svoje snove i da žive srećno do kraja života - ili možda ne.

Kada birokratska greška izazove poklapanje njihovih datuma venčanja – one treba da se udaju istog dana! – Liv, Ema i njihovo dugogodišnje prijateljstvo biće stavljeni na veliku probu. Liv, uspešna pravnica navikla da dobija sve što želi, uključujući savršen posao i savršenog muškarca, ne želi da pristane ni na šta osim savršenog venčanja koje je godinama sanjala. Ema, učiteljica koja je uvek dobro brinula o drugima, ali ne toliko o sebi, otkriva svoju unutrašnju monstruoznu nevestu i pušta kandže kada njen san o venčanju dođe u opasnost. Dve najbolje prijateljice koje bi uradile sve jedna za drugu nađu se u nemilosrdnoj i bespoštednoj borbi koja preti da preraste u otvoren rat.

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum