Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

NCIS "Semper Fi"

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 NCIS "Semper Fi" on Wed Jun 23, 2010 2:51 pm

Opis:

NCIS (Naval Criminal Investigative Service) nije samo akcijska drama. Sa velikom dozom humora serija se fokusira na ponekad kompleksne i uvijek smiješne dinamike u timu koji mora raditi zajedno u stresnim situacijama.
NCIS Specijalni Agent Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon), bivši Narednik u Marincima koji ima zapanjujuću vještinu istraživanja, je voditelj tima šarenih osobnosti. Gibbsu, koji je čovjek od malo riječi, treba samo pogled očima da se sve razjasni.
U timu je i NCIS Specijalni Agent Anthony DiNozzo (Michael Weatherly), bivši Policajac iz odjela za Umorstva koji može proći kao najstariji pripadnik bratstva, ali koji ima jako dobre instinkte na terenu.
Forenzičarka Abby Sciuto (Pauley Perrette) je talentirana znanstvenica čiji tamni Gothski stil i kofein često stave točku na "i".
NCIS Specijalni Agent Timothy McGee (Sean Murray), je diplomirao na MIT i Johns Hopkins University. Njegovu nesigurnost na terenu poništava briljantnost u kompjuterskim problemima.
Ziva David (Cote de Pablo) je bivša Mossad agentica koja se povezala sa Gibbsom preko smrti njenog brata Aria, koji je ujedno bio Gibbsov najljući protivnik...
Veliku pomoć timu daje i Dr. Donald "Ducky" Mallard (David McCallum), koji zna sve jer je već vidio sve i ne srami se to više puta napomenuti.
Od ubojstva i špijunaže prema terorizmu i ukradenim podmornicama, ovi agenti istražuju sve zločine koji su vezani s Mornaricom ili Marincima.

Žanr: drama, akcija, kriminal

View user profile http://around-the-world.forumotion.net

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum