Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

Spin City

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Spin City on Wed Jun 23, 2010 3:02 pm

Opis:

"Svi gradonačelnikovi ljudi" je urnebesna, kritički priznata i nagrađivana TV serija koja otvara zavesu ove neskladne gradske kuće najvećeg grada u Americi i pruža pronicljiv i humoristički pogled na napore koji su neophodni kako bi dobroćudni, ali brljavi gradonačelnik dobro izgledao.
Serija, snimana u potpunosti u Njujorku, usredsređuje se na gradonačelnika Njujorka - Rendala Vinstona i njegov tim dok upravljaju gradom, mada je glavni čovek zamenik gradonačelnika Majk Flerti. On vešto drži svoje saradnike u gradskoj kući pod potpunom kontrolom dok nad ličnim životom totalno gubi kontrolu. Sa ekipom neverovatno različitih likova kojoj pripadaju neurotični portparol, borac za prava homoseksualaca u upravi manjinskih prava, šovinistički šef tima, veoma efektivni računovođa, idealistični autor govora i neustrašivi asistent gradonačelnika, teško je poverovati da se bilo šta uspešno obavlja.
"Svi gradonačelnikovi ljudi" dobitnik je 4 nagrade Zlatni Globus.


View user profile http://around-the-world.forumotion.net

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum