Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

Millennium

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Millennium on Wed Jun 23, 2010 3:06 pm

- Milenijum je krimi-horor serija Kris Kartera (autor serije Dosije-X) iz 1996. godine. Serija ima tri sezone. Glavni junak je Frenk Blek (Lens Henriksen). Frenk je bivši agent-profajler FBI-a, koji se seli u Sijetl sa svojom porodicom i pridružuje konsultantskoj grupi Milenijum za koju se kasnije ispostavlja da je neka vrsta sekte koja je opsednuta proročanstvima o apokalipsi koja će zadesiti zemlju 2000. godine.

- U prvoj sezoni Frenk je jurio serijske ubice i serija je bila klasičan krimi triler, ali u drugoj sezoni Kris Karter ubacuje horor i paranormalne elemente, u trećoj se sve zahuktava. Da li će apokalipsa doći? Saznajte.
- Serija ima fenomenalnu glumaćku ekipu i pored Lens Henriksena glume jos i Terry O'Quinn(LOST) kao Piter, Stephen J. Lang kao Detektiv Gejblhaus.

View user profile http://around-the-world.forumotion.net

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum