Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

Daddy Day Care

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Daddy Day Care Empty Daddy Day Care on Tue Jun 22, 2010 2:26 pm

Čarli (Edi Marfi) i Fil (Džef Garlin) su toliko posvećeni svojim poslovima u marketingu, da su potpuno propustili da uživaju u očinstvu. Posle niza neuspeha na poslu, dobijaju otkaze; time je dovedeno u pitanje dalje čuvanje njihove dece u ekskluzivnom obdaništu "Čepmen", koje vodi oštra gospođica Gvinet Haridan (Andželika Hjuston). Dok je bespomoćno jurio u potrazi za novim poslom i u isto vreme čuvao svog četvorogodišnjeg sina Bena (Kamani Grifin), pošto je njegova supruga Kim (Redžina King) bila na poslu, Čarliju je sinula ideja - ako on i Fil mogu da čuvaju dvoje dece, kako bi izlazili na kraj sa desetoro? Mnogo teže nego što su mislili. Svako dete je drugačije i izazov za sebe, bilo da obožava slatkiše, mašta da bude superheroj ili demolira sve oko sebe, te Čarli i Fil shvataju da su se stvari otele kontroli. Ipak, polako uspevaju da prebrode krizu i njihov novi rizik - "Tatino obdanište", uspeva da odvuče decu iz dosadne škole "Čepmen". Kako se broj dece povećava, dovode i trećeg vaspitača, Marvina (Stiv Zan), koji se dobro razume s decom. Čarli i Fil se postepeno vezuju za svoje sinove i najzad shvataju ogromnu radost očinstva. Međutim, što bolje radi "Tatino obdanište", to je Gvinet Haridan sve više ugrožena, što je navodi na konačni obračun.

O FILMU

Scenarista Džef Rodki (Geoff Rodkey) je neko vreme i sam čuvao svog sedmomesečnog sina, jer mu je supruga radila puno radno vreme. "Ma koliko ga voleo, nisam želeo da provedem sve vreme čuvajući ga. Pričao sam s producentom Vikom Godfrijem, koji je takođe imao malu decu. Zaključili smo da je ideja da očevi čuvaju decu odlična komična premisa i sledeću godinu sam proveo radeći na tome." Kao i kod svojih klasičnih komedija, Edi Marfi je odmah video potencijal u ovom filmu. "Tatino obdanište" snimljeno je u Los Anđelesu. U divnoj porodičnoj komediji Čarlijeva i Filova deca daće svojim očevima uzbudljivi kurs odgajanja dece, sa svom larmom i toplinom koja ide uz to. Prilikom snimanja deca su davala ton radnom danu. "Imali su popodnevni odmor, vreme kada piju mleko, vreme kada igraju "gejmboj"", kaže Stiv Zan. "Lepo su se družili. Voleo bih da sam se i ja s nekim tako lepo družio."


Daddy Day Care T_aa69fe35ec

Da li ste gledali ovu komediju?
Sta mislite o ulozi Edi Marfija?

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum