Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

Step up

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Step up Empty Step up on Tue Jun 22, 2010 2:37 pm

On je buntovnik s pogrešne strane Baltimora. Ona je privilegovana plesačica iz elitne muzičke škole. Njihovi svetovi ne bi mogli biti različitiji, ali kada im se sudbine susretnu, polete varnice koje će zapaliti uzbudljivu hip-hopom začinjenu bajku o korišćenju prilike da se ostvari nemogući san. Sa uzbudljivom ekipom talentovanih novih lica, "Uhvati ritam" je snažna priča o neshvaćenosti, gonjena muzikom i plesom.

Tajler Gejdž (Čening Tejtum) je celog života rastao na surovim ulicama grada i zna da će tamo teško uspeti. Pošto posle sukoba sa zakonom završi na društveno-korisnom radu u merilendskoj umetničkoj školi, sve se menja. Tu upoznaje Noru (Džena Djuan), tamošnju prima balerinu, zavodljivu divu koja očajnički traži nekoga ko će zameniti njenog povređenog partnera pre važne školske priredbe. Potajno gledajući Tajlera, Nora primećuje da on ima prirodni dar. Odlučuje da pokuša sa njim, ali kada počnu sa treninzima, tenzija među njima raste do neslućenih visina. Jedino što stoji između Tajlera i praznine jesu njegovi snovi o tome kako će se skloniti sa ulice – a jedino što stoji na putu Norinoj očigledno briljantnoj budućnosti jeste pomenuta diplomska priredba. Tajler će imati samo jednu priliku da dokaže Nori i sebi da može da uhvati ritam sa životom većim nego što je ikada zamišljao.

Step up Step-up-1

Da li ste gledali ovaj film?
Sta mislite o ovim talentovanim glumcima?

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum