Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

13 going on 30

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 13 going on 30 on Tue Jun 22, 2010 2:47 pm

Za mnoge ljude trinaesta godina kao da je bila juče - tako je i sa Dženom Rink. Godina je 1987. i Džena ima 13 godina. Problem je u tome što ona želi da što pre odraste. Roditelji je guše, ne prihvataju je glavne devojke u školi, a dečko koji joj se sviđa jedva da zna njeno ime. Najviše vremena provodi sa najboljim drugom i komšijom Metom. Za svoj 13. rođendan pravi žurku i poziva glavne devojke iz škole, ali žurka je katastrofa. Svi je napuštaju, dok ona ostaje sama u ormanu zbog igre "Sedam minuta u raju" i zamišlja svoju želju: samo kad bi mogla da poraste, imala bi život kakav je oduvek želela. Neverovatno, ali njena želja se ostvaruje.

Sledećeg dana je 2004. godina i njoj je 30 godina. Ona je uspešna poslovna žena (Dženifer Garner) sa predivnim stanom na Petoj aveniji. Konačno je "kul" i popularna. Međutim, ona ne zna kako je došla dotle. Uplašena i istovremeno očarana svojim novim životom, Džena shvata da nešto nedostaje - Met (Mark Rufalo). Iznenađena je što njih dvoje više nisu u kontaktu i saznaje da je on pred veridbom. Džena shvata da sve što ima zapravo nije dovoljno i pokušava da dobije drugu šansu od svoje prve ljubavi. Sada najviše želi da nije kasno za sve.



Da li vam se dopada ovaj film?
Da li biste voleli da malo zavirite u buducnost kao sto je Džena uradila? (:

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum