Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

13 going on 30

Go down  Message [Page 1 of 1]

113 going on 30 Empty 13 going on 30 on Tue Jun 22, 2010 2:47 pm

Za mnoge ljude trinaesta godina kao da je bila juče - tako je i sa Dženom Rink. Godina je 1987. i Džena ima 13 godina. Problem je u tome što ona želi da što pre odraste. Roditelji je guše, ne prihvataju je glavne devojke u školi, a dečko koji joj se sviđa jedva da zna njeno ime. Najviše vremena provodi sa najboljim drugom i komšijom Metom. Za svoj 13. rođendan pravi žurku i poziva glavne devojke iz škole, ali žurka je katastrofa. Svi je napuštaju, dok ona ostaje sama u ormanu zbog igre "Sedam minuta u raju" i zamišlja svoju želju: samo kad bi mogla da poraste, imala bi život kakav je oduvek želela. Neverovatno, ali njena želja se ostvaruje.

Sledećeg dana je 2004. godina i njoj je 30 godina. Ona je uspešna poslovna žena (Dženifer Garner) sa predivnim stanom na Petoj aveniji. Konačno je "kul" i popularna. Međutim, ona ne zna kako je došla dotle. Uplašena i istovremeno očarana svojim novim životom, Džena shvata da nešto nedostaje - Met (Mark Rufalo). Iznenađena je što njih dvoje više nisu u kontaktu i saznaje da je on pred veridbom. Džena shvata da sve što ima zapravo nije dovoljno i pokušava da dobije drugu šansu od svoje prve ljubavi. Sada najviše želi da nije kasno za sve.

13 going on 30 13_going_on_30_film_jennifer_garner

Da li vam se dopada ovaj film?
Da li biste voleli da malo zavirite u buducnost kao sto je Džena uradila? (:

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum