Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

Honey

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Honey Empty Honey on Tue Jun 22, 2010 2:56 pm

Odmalena je maštala da postane igračica i koreograf. Zahvaljujući izvanrednom talentu i ambiciji, bez obzira na sumnje najbližih, ona je na korak od cilja. Medena napušta roditeljski dom i iz sveta u kome je udobrno i sigurno odlazi u srce grada, gde su ulice ispunjene zvucima, energijom i muzikom za kojom traga.

Zarađuje radeći kao konobarica i učitelj plesa, željno iščekujući noć i vreme za diskoteku - jedino mesto na kome je potpuno srećna i ispunjena. Jedne takve noći Medena dobija ponudu da kao igračica učestvuje u video-spotu. Najzad dobija priliku da pokaže sve što zna i ubrzo počinje da radi kao koreograf za neke od najpoznatijih zvezda hiphop i R&B scene. Sve što se događa za Medenu je toliko magično da ponekad ne može da poveruje da je to i istinito.

Međutim, njen san počinje da se raspršuje i Medena se vraća starom, dobro poznatom životu otkrivajući da se najbolje oseća dok podučava grupu klinaca iz susedstva.

O FILMU

Muzički mogul i jedan od producenata filma "Honey" Andre Harel kaže: "Mnogo priča u muzičkoj industriji povezano je s ostvarenjem snova. Brojni umetnici sa kojima sam se tokom karijere susreo borili su se upravo za to. Reč je o akciji, korišćenju šansi. Snovi se ne dešavaju - morate ih ostvariti. To je ideja koja je bila osnova za film. Sve se zasniva na realnosti. Zato mi je drago što sam bio deo ekipe koja je učestvovala u stvaranju filma."

Reditelj Bili Vudraf nije bio siguran da treba da prihvati ulogu režisera igranog filma. Njegova dotadašnja iskustva svodila su se na režiranje muzičkih spotova. Ipak, veoma brzo je uvideo potencijal projekta i odlučio da se upusti u avanturu koja na neki način predstavlja ostvarenje njegovog sna: "Blagoslov je što je prvi film koji sam režirao tretirao meni blisku temu. Uneli smo mnogo realističnog u priču, implementirali smo moja iskustva iz rada sa zvezdama hiphop i rok muzike. Tu su neke stvari koje su se zaista desile, što daje realističnost našoj filmskoj priči", kaže Vudraf.

Pronalaženje glumice sa pravim balansom emocija, senzibilitetom, duhom i fizičkom spremnošću za ulogu bilo je ključno. Kada se Džesika Alba pojavila na kastingu, bilo je jasno da je stvorena za lik Medene. "Ona je veoma jaka osoba, ima svoje mišljenje i direktna je. Osećao sam da mogu da se upustim u svoju prvu filmsku avanturu sa njom", kaže reditelj.

O iskustvu s radom na filmu Vudraf govori: "Lakše je sa video-spotovima. Tu imaš mogućnost da sve držiš pod kontrolom. Kada radiš nešto veliko kao što je film, moraš da uposliš jako mnogo ljudi za koje veruješ da će, svako u svom delu, učiniti sve što je u njihovoj moći da bi rezultat bio onakav kakav ti želiš. "


Honey Honey

Da li ste gledali ovaj film?
Da li vam se dopada uloga Dzesike Albe?
Sta mislite o njenim plesnim pokretima? Zapanjujuce,zar ne?

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum