Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

Miss Congeniality 2

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Miss Congeniality 2 on Tue Jun 22, 2010 3:20 pm

Nakon uspešnog sprečavanja zločina prilikom izbora za mis Amerike, FBI agent Grejsi Hart dospela je do naslovnih strana brojnih magazina širom zemlje. Međutim, stvari ponovo kreću lošim putem. Očajnoj zbog raskida veze i uplašenoj zbog slave koja je onemogućava da obavlja tajne zadatke, Grejsi se nudi mogućnost da ostane u FBI-ju pod uslovom da postane zaštitno lice službe. Nerado prihvata taj zadatak i dobija novu, ambicioznu partnerku, Sem Fjuler, koja joj nije baš naklonjena.

Kada njena najbolja prijateljica Čeril bude kidnapovana u Las Vegasu, Grejsin instinkt za borbu sa kriminalom ponovo funkcioniše. Ne želeći da izgubi reputaciju koju je stekla, čelnici FBI-ja skidaju je sa slučaja i angažuju njenu partnerku Sem, ali kada je u pitanju pomoć prijateljima, Grejsi je spremna za sve.

O FILMU

Ovo je osmi film koji Sandra Bulok potpisuje kao producent. "Mis tajni agent 2" je nastavak uspešne komedije iz 2000. godine u kojoj je Bulokova uzela više učešća iza kamere, te ne čudi što ovaj film naziva svojim čedom.

"Taj posao je potpuna ludnica", kaže Sandra Bulok. "Kad god bih se borila da držim sve stvari pod kontrolom, nešto bi krenulo loše. Sada sam naučila kako da ostanem pribrana." Bulokova u šali priznaje: "Očigledno je da volim drame, ali ne bih ih radila."

Glumica dalje objašnjava da je odučila da se ponovo udruži sa piscem Markom Lorensom, jer oseća jaku vezu sa pričom o otkačenom FBI agentu koji koristi svoj izgled na neobičan način, što je, naravno, dovodi u smešne situacije. "Mark i ja smo napravili film jer mi je dosadilo to što su akcione komedije rezervisane samo za muškarce", kaže Bulokova.

Prema njenim rečima, u "Mis tajni agent 2" nema mnogo romantike. "To je priča o devojci koja radi ono što instinktivno oseća, čak i kad sve pođe naopako i kontra od onog za šta je njena okolina spremna", kaže Bulokova.Koji deo je bolji po vasem misljenju? Prvi ili drugi? (:

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum