Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

Must Love Dogs

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Must Love Dogs on Tue Jun 22, 2010 8:31 pm

Pronalaženje partnera nikada nije bilo jednostavno. Naći sebi srodnu dušu uvek je zavisilo od mnogo toga, a prvenstveno od zračka sreće koji bi vas obasjao. Danas se to radi mahom preko brojnih web-sajtova, brzih konekcija ili klasično - putem brojnih prijatelja i prijateljica koji znaju baš pravu osobu za vas.

Učiteljica u kasnim tridesetim Sara Nolan (Lejn) razvedena je već osam meseci. S najboljim namerama porodica pokušava da je pomeri iz apatije i da joj na bilo koji način pronađe novog dečka. Glavne u tome su njene sestre, Kerol (Perkins) i Kristina (Hilis), ali tu je i tata udovac Bil (Plamer), koji će joj pružiti gomilu korisnih saveta koji se tiču sudara preko Interneta. Bil je tako naleteo na sredovečnu slobodoumnu "lutkicu" Doli (Čening), kao i na brojne druge dame čija imena njegove ćerke ne mogu ni da popamte.

Spremne za Internet debi nastup svoje sestre, Kerol i Kristina predstavlaju se kao Sara na sajtu perfectmatch.com s uzbudljivom porukom u kojoj navode obaveznu ljubav potencijalnog udvarača prema psimaDa li ste gledali ovaj film?
Dopada li vam se tema?
Sta mislite o glumcima?

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum