Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

Bewitched

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Bewitched on Tue Jun 22, 2010 8:33 pm

"Bewitched" je filmska verzija istoimenog sitkoma koji je bio popularan šezdesetih godina prošlog veka. Glavne uloge poverene su Nikol Kidman (Nicole Kidman) i komičaru Vilu Ferelu (Will Ferrell). Tu su i poznati engleski glumac Majkl Kejn (Michael Caine), kao i Širli Meklejn (Shirley MacLaine) i Džejson Švarcman (Jason Schwartzman).

Radnja filma govori o filmskoj adaptaciji sitkoma "Bewitched", što je dosta zanimljiv pristup budući da je sam film adaptacija istoimene TV serije. Birajući glavnu glumicu za svoj film, glavni glumac (Ferel) nehotice odabira pravu vešticu za tu ulogu - ulogu Samante. Nikol Kidman je poverena uloga koju je šezdestih godina proslavila Elizabet Montgomeri. Ferel igra poznatog, ali pomalo ispranog glumca koji glumi Derina, Samantinog supruga. Samanta ne može da odoli a da ne iskoristi svoje magične sposobnosti za rešavanje svakodnevnih problema.Da li ste gledali ovaj film?
Dopadaju li vam se mastoviti elementi?

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum