Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

The Wedding Date

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 The Wedding Date on Tue Jun 22, 2010 8:40 pm

U ovoj romantičnoj komediji Debra Mesing igra Ket Elis, neudatu Njujorčanku, koja se vraća u rodni London kako bi prisustvovala venčanju mlađe sestre. Ono što bi trebalo da bude prijatan događaj predstavlja noćnu moru za Ket jer saznaje da je mladoženjin kum njen bivši verenik, koji ju je ostavio pre dve godine.

U očajničkom pokušaju da sve podnese dostojanstveno, Ket odlučuje da iznajmi "dečka" - Nika iz agencije za poslovnu pratnju. Pored Nikovog neviđeno dobrog izgleda i šarma, Ket je očarana i njegovom sposobnošću da "pročita" ljude i prodre u srž ljudskog ponašanja. U toku venčanja on preuzima ulogu mladinog terapeuta, idealnog zeta njihovom ocu, mladoženjinog novog najboljeg ortaka, a usput je i predmet obožavanja svih žena. Odnos s Ket, koji je otpočeo kao čist posao, pretvara se u nešto posve neočekivano - u drugu šansu za ljubav.

O FILMU

U stilu odličnih popularnih komedija poput "Četiri venčanja i sahrane", "Venčanja mog najboljeg druga" i "Moje velike mrsne pravoslavne svadbe", "Iznajmljeni dečko" predstavlja zabavan i dirljiv pogled na romantiku, ljubav, venčanje, porodicu i seksi iznenađenja koja nosi život.Da li ste gledali ovaj film?
Kakvi su vasi utisci? (:
Podelite svoje misljenje sa nama.

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum