Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

In Her Shoes

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 In Her Shoes on Tue Jun 22, 2010 8:53 pm

"U sestrinim cipelama" je urnebesna srceparajuća priča o dve sestre koje nemaju ništa zajedničko osim broja obuće. Megi i Rouz Feler su ujedno najbolje drugarice, ali i dijametralno suprotne kad se radi o životnim vrednostima, ciljevima i ličnom stilu.

Megi (Dijaz) je devojka za zabavu. Ona je jedva završila srednju školu, menja poslove iz dana u dan i svoju privlačnost i uspeh kod suprotnog pola smatra svojim glavnim oružjem. Njeni nestalni poslovi često je čine beskućnikom koji šeta s kauča na kauč, od rođaka do prijatelja. Bez imalo vere u svoje intelektualne sposobnosti, mnogo više potencira šminku nego knjige i ima neviđen talenat da pravilno izabere odeću i prateće detalje za svaku priliku.

Rouz (Toni Kolet) je studirala pravo na Prinstonu i advokat je u jednoj od najboljih advokatskih kompanija u Filadelfiji. Njen pažljivo sređen stan je njen raj, utočište od spoljnog sveta. Konstantno vodi bitku s kilogramima i šta god da obuče – nikad se ne oseća prijatno. Nezadovoljstvo fizičkim izgledom rezultiralo je potpunim odsustvom izlazaka i ljubavnog života. Njena jedina iskrena životna radost su cipele (jer one uvek pristaju/odgovaraju), ali, nažalost, malo je prilika kad se vade iz ormara.

Posle ozbiljnog sukoba, dve sestre prolaze trnovit put koji vodi ka njihovom međusobnom razumevanju, poštovanju i saživljavanju, te otkrivaju i postojanje zaboravljene bake (Širli Meklejn), majčine majke, za koju su mislile da je mrtva. Dok obnavljaju emotivne veze s bakom Elom, Megi i Rouz uče da žive u miru sa sobom i jedna s drugom.Da li ste gledali ovaj film?
Kakvi su bili utisci? (:

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum