Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

Rumor Has It

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Rumor Has It Empty Rumor Has It on Tue Jun 22, 2010 9:14 pm

Sara Hatinger (Dženifer Eniston) je u nezgodnoj situaciji. Pristala je da se uda za svog dečka Džefa (Mark Rufalo), ali se plaši da to istera do kraja. Njena novinarska karijera zakopana je u odeljenju za čitulje "Njujork tajmsa". Sada njena sestra Eni (Mena Suvari) uskače u brak sa svojim teniskim partnerom i Sara mora da se vrati kući u Pasadenu kako bi prisustvovala venčanju, što znači da će provesti dosta vremena sa svojom porodicom.

Otkako pamti, Sara je bila crna ovca u porodici i nije umela nigde da se uklopi. Iako voli svog oca i sestru, ne može da prihvati njihov sadašnji život po kantri klubovima i teniskim mečevima. Odlazak kući izgleda joj kao pogled u provaliju dosadnog života koja zjapi pred njom. Jedino što taj put čini prijatnijim jeste druženje s njenom ciničnom bakom Ketrin (Širli Meklejn), koja odaje da Sara nije prva koja se uplašila venčanja, nego je, 30 godina ranije, Sarina pokojna majka pobegla s tajanstvenim mladićem nekoliko dana pred venčanje sa Sarinim ocem.

Otprilike u isto vreme, pojavila se glasina o devojci koja je pobegla s mladićem kojeg je zavela njena majka, što je predstavljalo veliki skandal u Pasadeni. Od glasine je nastala knjiga, a od knjige film. Sada, usred priprema za sestrino venčanje, Sara počinje fanatično da traga za filmom "Diplomac" iz 1967. godine, verujući da je njena porodica možda bila inspiracija za tu priču, s Ketrin kao starijom ženom i Sarinom majkom kao mladićevom pravom ljubavi. Ostaje samo jedno pitanje: ko je taj mladić?

Verujući da ta stara priča možda čuva ključ njenog pravog identiteta, Sara vodi Džefa na avion za Njujork i skreće do San Franciska da proveri majčinog školskog druga Boa Barouza (Kevin Kostner), koji je sada poznati internet milijarder. Osoba koju pronalazi definitivno nije njen davno izgubljeni otac, već neko u koga bi se i ona mogla zaljubiti, ili bar s kim bi mogla otići u krevet. Taj čudnovati susret s čovekom koji je otelovljenje avanture i uzbuđenja za kojim je verovala da čezne nezadrživo je vodi ka onome što najbolje poznaje i najmanje razume, a to je njena porodica.

Rumor Has It Rumor_has_it1

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum