Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

The Break-up

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 The Break-up on Tue Jun 22, 2010 9:50 pm

Ova antiromantična komedija smeštena u Čikago upoznaje nas s parom u ranim tridesetim koji živi u zajedničkoj garsonjeri. Njihova veza je na izdisaju. Dovedeni do raskida, rešavaju da se raziđu. Međutim, nijedna strana neće da napusti zajedničku garsonjeru. Jedina mogućnost koja im preostaje jeste da nastave da žive zajedno kao cimeri dok jedno od njih ne popusti.

Glumcu, scenaristi i producentu Vinsu Vonu su, kao što kaže, prilično dosadili scenariji za romantične komedije koje je dobijao, jer je većina bila kliše - zaplet u kome glavni junaci, uglavnom zaljubljeni ekscentrici, prolaze kroz svakojake "teške" situacije i "nerešive" probleme pre nego što se sve završi holivudskim srećnim krajem. Već godinama želi da snimi antiromantičnu komediju i da ispriča priču o ljubavi koja je "skrenula s puta". Verovao je da su veze same po sebi veoma izazovne i zabavne i bez dodavanja glupavih skrivenih poruka i motiva, kao što je venčati se s nekim u roku od deset dana kako bi se dobilo deset miliona dolara.
Da li ste gledali ovaj film?
Da li vam se dopada? (:

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum