Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

Click

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Click Empty Click on Tue Jun 22, 2010 10:06 pm

U komediji "Klik za savršeni život", jednoj od onih koje menjaju život, Majkl Njumen (Adam Sendler), zaposleni arhitekta koji pokušava da uspe u životu, kupuje daljinski upravljač koji mu omogućava da kontroliše ne samo svoj televizor i stereo već praktično čitav svoj život. Zvuči suviše dobro da bi bilo istinito. Ipak, jeste, jer uskoro tehnološki sofisticirani uređaj počinje da kontroliše Majkla na načine koje nije mogao da zamisli.

Majkl Njumen (Adam Sendler) je oženjen prelepom Donom (Kejt Bekinsejl) i oni imaju dvoje divne dece, Bena (Džozef Kastanon) i Samantu (Tejtum Mekan). Međutim, ne viđa ih često, jer provodi mnogo vremena u arhitektonskoj firmi i nada se da će jednog dana njegov nezahvalni šef (Dejvid Haselhof) prepoznati njegov neprocenjiv doprinos i načiniti ga svojim partnerom. Tada će moći da obaspe pažnjom ženu i decu - tako bar govori sebi.

Posle noći provedene na poslu, umorni Majkl postaje frustriran jer ne može da otkrije koji od njegovih daljinskih upravljača pali televizor. Kreće da pronađe savršen uređaj, koji bi upravljao svim njegovim električnim uređajima, i nađe se u prodavnici u kojoj mu ekscentrični trgovac Morti (Kristofer Voken) daje eksperimentalni uređaj koji će mu garantovano promeniti život.

Morti se nije šalio. Uskoro, Majkl gospodari svime, uključujući i sve aparate, pritiskom na dugme. Međutim, uređaj ima druge, još čudnije funkcije. Nekako je u stanju da priguši lajanje Sandensa, porodičnog psa, i - što je još čudnije - da premota dosadnu svađu sa ženom. Majkl je fasciniran svojom novom igračkom, ali i pomalo uplašen. Odlučuje da još jednom poseti Mortija, čoveka koji mu je prodao tajanstveni uređaj. Morti kaže da mu je dao tačno ono što je tražio – univerzalni daljinski, koji mu omogućava da kontroliše čitav svoj svet. Pred Majklovim zapanjenim očima Morti demonstrira neverovatne napredne mogućnosti, uključujući opciju koja omogućava Majklu da različitim brzinama putuje napred-nazad kroz svoj život.

Majkl ubrzo postaje zavistan od svoje nove moći, ali malo je potrebno da daljinski počne da programira njega, umesto da je obrnuto. U panici shvata da ne može da zaustavi uređaj u odlučivanju o tome koje će događaje svog života iskusiti, a koje će propustiti. Tek tada počinje da ceni svoj život – i sve njegove dobre i loše strane.

Click Adam_Sandler_in_Click_Wallpaper_1_1280

Da li ste gledali ovaj film?
Kako vam se cini? (:

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum