Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

Short Order

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Short Order Empty Short Order on Tue Jun 22, 2010 10:08 pm

"Brza hrana" je film sastavljen od nekoliko kratkih priča koje se dešavaju u jednoj noći. Iako je zaposlena u Ismailovom neuglednom gril baru, Fifi Koko (Ema de Kon) je briljantan kuvar čije kulinarske veštine mogu da izazovu orgazam kod onih koji probaju njene specijalitete. Fifi stalno opseda pohotljivi Feliks, koji želi njeno telo i njene veštine u svom prestižnom restoranu u gradu. Ketrin (Kozma Šiva Hagen), koja isporučuje hranu i najviše na svetu želi da gostuje u popularnom tok-šou programu, dobija značajnu pouku od usamljene barske devojke Marijane i odlučuje da promeni svoj život.

U "Mediteraneu", restoranu pored Ismailovog gril bara, Paulo (Rade Šerbedžija) sumnja da je večerašnja jedina mušterija zapravo čuveni kritičar hrane koji rutinski preskače plaćanje računa i vređa svakog kuvara. Međutim, kritičar (Džek Di) je došao jedino da proba tajni specijalitet za koji samo Paulo ima živaca da ga spremi. Seks, mračni humor i hrana prepliću se u toj jednoj noći. Život postaje bife. Fantazija, dosada i ljubav sudariće se kroz mnoštvo likova, odlučujući o budućnosti i sudbini, a na kraju je sve - brza porudžbina.

Short Order Short-order-poster

Da li ste gledali ovaj film? (:
Dopada li vam se? (:

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum