Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

Just My Luck

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Just My Luck on Tue Jun 22, 2010 10:19 pm

Lindzi Lohan igra Ešli, najsrećniju devojku na Menhetnu koja i ne sluti da će se njena sreća ubrzo preokrenuti. Kada se na žurci poljubi sa Džejkom, magnetom za nezgode, njihovi putevi se čudesno zamenjuju. Ešli prati nezgoda za nezgodom, a Džejku sve polazi za rukom. Dok očajnički traga za Džejkom da bi vratila dobru sreću, Ešli otkriva da je ova užasna igra sudbine zapravo najbolja stvar koja joj se ikada dogodila.

O FILMU

Ova vedra komedija i romantična fantazija puna neočekivanih obrta dolazi od režisera filma "Kako izgubiti dečka za 10 dana". Namenjena je prvenstveno ženskoj publici mlađoj od 20 godina. Lindsi Lohan glumi u ovoj komediji o srećnoj devojci koja slučajno zamenjuje svoju dobru sreću za hroničnu nesreću jednog stranca (Kris Pajn). Ona kuje planove protiv njega kako bi preokrenula stvari – dok ne počne da se zaljubljuje.Da li vam se dopada ovaj film? (:

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum