Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

Final Destination 3

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Final Destination 3 on Tue Jun 22, 2010 10:31 pm

Dana koji bi trebalo da joj bude jedan od najsrećnijih u životu, maturantkinja Vendi (Meri Elizabet Vinsted) pridružuje se svojim prijateljima na proslavi mature u lokalnom zabavnom parku. Dok se pripremaju za veliki tobogan, ona iznenada dobija napad panike. Njen momak Džejson (Džesi Mos) uverava je da se boji bez razloga i da samo treba da se opusti. Vendi savladava strah, ali čim se bezbednosni pojas spusti, ona doživljava viziju nesreće u kojoj tobogan postaje smrtonosna klopka za nju i njene prijatelje.

Vrativši se u realnost posle te zastrašujuće vizije, Vendi je u panici i zahteva da je puste napolje. Njen drug Kevin (Rajan Meriman), koji je sedeo pored nje, oseća potrebu da bude uz nju. Dok odlaze, Luis (Teksas Betl) se podsmeva Kevinu, nazivajući ga mekušcem. Uvrede prelaze u udarce, ostali se uključuju u kavgu i uskoro grupa učenika biva izbačena sa vožnje. Dok posmatraju odozdo, Vendin predosećaj se obistinjuje, vagoni gube kontrolu i svi putnici ginu.

Ali to je samo početak... Oni koji prežive katastrofu shvataju da je teško pobeći sudbini. Trebalo je da umru... a smrt nije tako lako prevariti! Ubrzo smrt dolazi po svoju sledeću žrtvu i kroz tu tragediju Vendi shvata da postoje nagoveštaji o smrti preživelih na fotografijama koje je slikala u zabavnom parku te sudbonosne noći. Dok Vendi i Kevin očajnički pokušavaju da protumače znakove koji bi mogli da spasu živote, njihovi prijatelji, jedan po jedan, okončavaju na neverovatne načine... a uskoro će i na njih same doći red.

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum