Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

Justified

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Justified Empty Justified on Wed Jun 23, 2010 3:08 pm

*Amadeus*

*Amadeus*
Admin
Opis:

Justified je projekt Grahama Yosta koji je poznat po filmovima kao što su Broken Arrow i Speed, a sudjelovao je u Band of Brothersima i Pacifiku. Što se tiče sličnosti s proceduralima, tu je čovjek s izvanrednim sposobnostima koje mu u jednu stranu omogućavaju pomaganje ljudima, dok ga u drugu stranu tjeraju od normalnog života. Recept milijarde serija viđenih u zadnje vrijeme. Iako mi još nisu potpuno jasne njegove sposobnosti, osim ledene krvi i brzog potezanja, očito postoji još nekakav motiv za njegov poseban odnos s kriminalcima. Bez te srdžbe nema serije, pa očekujem neprirodno omogućavanje tih aktivnosti mimo zakona od strane njegovih kolega u policiji, što je razlog mojemu pljuvanju po neoriginalnosti.
Serija živi na krilima Timothija Olyphanta (Deadwood, Damages). Da ovo piše osoba suprotnog spola, vjerojatno bi se više posvetila njegovom ledenom pogledu, cool držanju, fancy odjeći, šeširu i čizmama. Odjeća ne čini šerifa Divljeg zapada, već beskrupulozan odnos prema kriminalcima, šesto čulo za  zločin i mirna ruka. Ta aura neustrašivosti najviše dolazi do izražaja s mojim omiljenim bad guyevima, white supremacy redneckovima koji su toliko karikirano predstavljeni da nose cijelu zabavu u epizodi.

Justified Wallpaper_1024x768_02

https://around-the-world.forumotion.net

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum