Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

Did You Hear About the Morgans

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Did You Hear About the Morgans on Wed Jun 23, 2010 12:03 am

Uspešni par s Menhetna, Meril i Pol Morgan, vode savršen život koji ima samo jednu manu – brak koji propada. Ali, zbrka u njihovom ljubavnom životu ne predstavlja ništa u odnosu na ono što ih tek čeka: nakon što prisustvuju ubistvu, postaju mete plaćenog ubice. Policija ih sklanja iz voljenog Njujorka u mali grad u Vajomingu. Tamo njihova veza preti da se u potpunosti raspadne, osim ako ne pokušaju da uprkos svemu ponovo razbuktaju staru strast.

O FILMU

Reditelju Marku Lorensu nije strano pisanje i režiranje romantičnih komedija, od kojih su najzapaženije bile "Muzika i stihovi" i "Dve nedelje za zaljubljivanje". Tokom snimanja tih naslova on je razvijao ideje za film "Da li ste čuli za Morganove?", priču koja će pomeriti granice žanra pokrivajući novu oblast - brak.

"Ideja mi se prvi put javila pre oko deset godina", kaže Lorens. "Bio je to projekat koji bih započinjao, pa onda ostavljao po strani, i ponovo mu se vraćao. Kažu 'piši o onome što znaš'. Jedina stvar o kojoj nešto znam jeste brak – upoznao sam svoju suprugu na koledžu i oženjen sam već jako dugo". Međutim, kod Morganovih nije u pitanju bilo kakav brak. "To je brak s problemom", kaže Lorens. "Ovo dvoje ljudi izgubili su vezu zbog neverstva, ali je srž problema u tome što su se udaljili jedno od drugog".

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum