Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

Beverly Hills, 90210

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Beverly Hills, 90210 on Tue Jun 22, 2010 3:21 pm

New faces and dangerous places!


Beverly Hills, 90210 je američka televizijska serija, koja je premijerno prikazivana od 4. oktobra 1990. do 17. maja 2000. Ovo je bila prva tinejdžerska sapunica, koja je stekla velik broj obožavalaca, a od glavnih glumaca napravila svetske zvezde. Serija prati život mladih na Beverli Hilsu, učenika škole West Beverly High School, a kasnije i Univerziteta Kalifornija.
Priča počinje kada se dvoje blizanaca, Brendon (DŽejson Pristli) i Brenda (Šanen Doerti) Volš, zajedno sa svojim roditeljima Sidni (Kerol Poter) i DŽimom (DŽejms Ekhaus), zbog očevog posla dosele iz Minesote na luksuzni Beverli Hils, Kalifornija. U početku, njih dvoje su centralni likovi, a kasnije, kada se pritaje na Beverli Hilsu, to postaju i njihovi prijatelji Keli Tejlor (DŽeni Gart), Dona Martin (Tori Speling), Dilan Makej (Luk Peri), Stiv Sanders (Ajan Ziring), Andrea Zakermen (Gejbrijela Karteris) i Dejvid Silver (Brajan Ostin Grin).
Serija govori o kontroverznim temama društva, kao što su prava homoseksualaca, alkoholizam, droga, samoubistva tinejdžera, sida i tinejdžerska trudnoća. Seriju je kreirao Daren Star, a producirao Aron Speling. Iako su seriju napustili mnogi članovi glumačke ekipe, i to ovim redom: Šanen Doerti (1994), Luk Peri (1995), Gejbrijel Karteris (1995), Kerol Poter i DŽejms Ekhaus (1995), DŽejson Pristli (1998) i Tifani Tisen (1998), serija je ostala popularna sve do kraja desete sezone (2000). U poslednjoj epizodi, okupili su se svi članovi ekipe, ali ne i Šanen Doerti.

View user profile http://around-the-world.forumotion.net

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum