Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

Flight Plan

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Flight Plan on Tue Jun 22, 2010 8:37 pm

Ovo je klaustrofobičan triler u Hičkokovom stilu. Majka i ćerka lete od Berlina do Amerike. Na 30.000 stopa dete jednostavno nestaje i niko ne može da potvrdi da je uopšte i bilo prisutno na pomenutom letu. Već emotivno upropašćena iznenadnom smrću svog supruga, Kajli očajnički pokušava da dokaže svoju prisebnost i zdrav razum pred posadom i putnicima koji joj ne veruju da je devojčica i bila u avionu.

O FILMU

"Plan letenja" poziva publiku da se ukrca u avion u kome se dešava kompletna radnja ovog sofisticiranog trilera i da provede dva sata u zatvorenoj prostoriji u kojoj izolacija, strah i sumnja dostižu vrhunac.

Pošto ne može da pronađe svoju ćerku nigde u avionu, odana majka Kajli Pret upada u mrežu misterije, prevare i zavere koje će njen materinski instinkt dovesti do vrhunca. Scenarista Piter A. Dauling počeo je od veoma jednostavne ideje koja mu je pala na pamet – od ideje koja je imala bezbroj mogućnosti za stvaranje misterije i zapleta. Napravio je moderan obrt u jednoj od najubedljivijih tema misterije u filmskoj umetnosti – iznenadan i neobjašnjiv nestanak bliske, voljene osobe.

Glavni zadatak filma bio je da uvuče publiku direktno u mesto zbivanja, da se i gledaoci osećaju kao da se nalaze u ogromnom avionu koji leti brzinom od preko 1.000 km/h dok se pred njima odigrava neobjašnjiva potraga Kajli Pret za njenom ćerkom. Za publiku i likove sve se dešava u ogromnom džambo džetu alto er E-474, najnovijem izmišljenom čudu tehnologije koje putnicima pruža višestruki komfor i veliko je taman toliko da u njegovoj unutrašnjosti dete lako može da se izgubi.Sta mislite o ovom filmu? (:

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum