Around The World

Got a secret! Can you keep it? Swear this one you'll save.Better lock it, in your pocket taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said 'cause two can keep a secret If one of them is dead.


You are not connected. Please login or register

Friends with Money

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Friends with Money on Tue Jun 22, 2010 10:14 pm

Olivija (Eniston), Džejn (Mekdormand), Freni (Kjuzak) i Kristin (Kiner) dugogodišnje su prijateljice usredsređene u potpunosti na karijeru i život na visokoj nozi. Njihova se svakodnevnica svodi na organizovanje dobrotvornih zabava, dizajniranje odeće i brigu o muževima i deci.

Kako godine prolaze, njihov će se naoko savršeno uhodani životni stil naći na iskušenju. U prvom je planu Olivija, koja ulazi u krizu nakon napuštanja profesorskog posla, pa za život sada zarađuje kao čistačica. U teškim trenucima finansijsku pomoć joj pružaju prijateljice dok ona nastoji da sredi privatni život, tj. da pronađe odgovarajućeg muškarca za sebe.

Istovremeno, uspešna trojka preispituje vlastite naoko uspešne brakove koji su istovremeno i poslovna partnerstva. Ispostavlja se da situacija i nije tako idilična kao što se na prvi pogled čini.

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum